Strúhané jablká PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 09 Október 2016 17:26

Ingrediencie

Jablká, cukor

Postup

Jablká umyjeme, očistíme od šupiek  a jaderníka. Nastrúhame na hrubom strúhadle, jemne vyžmýkame a natlačíme do fliaš. Na vrch dáme 2 lyžičky kryštálového cukru a fľašu uzatvoríme. Sterilizujeme pri teplote 90 stupňov 20 minút.

Je to výborný polotovar, ktorý využijeme, keď už nemáme čerstvé jablká. Na koláče, žemlovku a pod.

 



 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist