Destská výživa s pudingom PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 03 Október 2016 12:07

Ingrediencie

5 kg očistených jabĺk, 2,5 l vody, 3 a 1/2 sáčka Zlatý klas, 2 vanilkové cukre, 500 g kryštálového cukru

Postup

Jabĺka očistíme, rozpolíme, vykrojíme jadrovník, pokrájame na menšie kúsky. Zalejeme vodou a varíme do zmäknutia. Z jabĺk odoberieme 600 ml šťavy, pridáme zlatý klas, vanilkový, kryštálový cukor a uvaríme hustý puding. Uvarený puding pridáme k jablkám, krátko povaríme a odstavíme. Všetko spolu rozmixujeme a nalejeme do fliaš. Sterilizujeme pri teplote 90 stupňov 20 minút.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka čokoládová s orieškami

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 50 g cukru...

Brokolicový syr

Ingrediencie 1 brokolica (cca 500 g), 200 g taveného...

Kurací paprikáš

Ingrediencie 1 kg kuracích pŕs, 250 g cibuľa, 50...

Cibuľové koláčiky

Ingrediencie 250 g polohrubej múky, 1 cibuľa, 100...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist