Langoškoláč PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 19 Marec 2019 15:10

Ingrediencie

1 kg  hladkej múky,  1/2 kocky čerstvého droždia, 500 ml vody, 4 uvarené a nastrúhané zemiaky, 2 lyžičky soli

na povrch: 250 ml kyslej smotany, 2 vajíčka,soľ, 2 cibule, slanina podľa chuti

Postup

Všetky suroviny na cesto zmiešame a vypracujeme hladké cesto, ktoré rozdelíme na dve časti. Každé cesto rukami roztiahneme na vymastený plech.

Smotanu zmiešame s vajíčkami, posolíme a potrieme vrch langošov. Potom navrstvíme nakrájanú cibuľu a nakrájanú slaninu. Pečieme pri teplote 190 stupňov cca 30-40 minút.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

Tvarohové koláčiky

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 1 kocka droždia,...

Krehké vafle

Ingrediencie 100 g polohrubej múky, 200 g hladkej...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist