Treska v parmazánu PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 22 Február 2015 09:46

Ingrediencie

6 kusov filé z tresky, 3 krajce toustového chleba, 100 g parmazánu, hrsť byliniek (petržlenová vňať, bazalka), soľ, 6 lyžíc bieleho jogurtu, maslo

Postup

Z chleba odkrojíme kôrku a stred najemno nadrobíme. Pridáme nastrúhaný syr, najemno posekané bylinky a rukami dôkladne premiešame, ako keď robíme mrveničku. Filé (nerozmrazené) z oboch strán posolíme a naskladáme do pekáča potretého maslom.

Na každý kúsok ryby rozotrieme lyžicu jogurtu a zasypeme zmesou chleba, syra a byliniek. Na každú porciu položíme kúsok masla. Vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov a pečieme cca 20 minút. Podávame s ľubovoľne upravenými zemiakmi a zeleninou.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi

Ingrediencie zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej...

Štedrá kysnutá bábovka

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 250 ml...

Slimáky s nutellou

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 žĺtok, štipka soli,...

Zapekané špagety

Ingrediencie 600 g špagiet, 1 kg hovädzieho mletého...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist