Pstruh na masle s mandľami PDF Tlačiť E-mail
Sobota, 15 Október 2011 10:35

Ingrediencie

4 pstruhy, soľ, mletá rasca, hladká múka, maslo, olúpané posekané mandle, citrón

Postup

Ryby umyjeme, osušíme, z oboch strán i zvnútra osolíme, posypeme rascou a zľahka obalíme v múke. Do vnútra každého pstruha vložíme kúsok masla a naskladáme ich do maslom vymasteného pekáča. Na každú rybu ešte položíme plátok masla. Pekáč vložíme do rúry vyhriatej na 210 stupňov a pečieme do zmäknutia cca 15 - 20 minút. Na panvici rozohrejeme lyžicu masla a opražíme na ňom mandle. Pstruhy na tanieri posypeme mandľami a ozdobíme citrónom. Podávame s varenými zemiakmi a šalátom.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Masopustné koblihy

Ingrediencie 300 g mlieka, 1 celé vajce, 3 žĺtky,...

Čokoládové muffiny s višňami

Ingrediencie 250 g hladkej múky, 125 g cukru krupica,...

Buchta s mandlami

Ingrediencie 200 ml mlieka, 150 g rozpustenej Hery,...

Syrové halušky

Ingrediencie halušky: 700 g očistených zemiakov,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist