Paradajková omáčka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 22 Marec 2009 11:04

Ingrediencie

4 malé konzervy (140 g) paradajkového pretlaku, 0,5 l vody, 2 lyžice masti, 2 lyžice hladkej múky, 1 cibuľa, soľ, cukor

Postup

Na dno hrnca dáme roztopiť masť, vsypeme múku. Krátko premiešame a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, ktorú usmažíme do sklovita. Podlejeme vodou, necháme zovrieť a priamo v hrnci zmes rozhabarkujeme. Vlejeme paradajkové pretlaky, premiešame a varíme asi 20 minút. Mierne posolíme a podľa chuti osladíme cukrom. Podávame so zemiakovou kašou a uvareným hovädzím mäsom.

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Marhuľová bublanina s mrveničkou

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 400 g práškového...

Orechové koláčiky

Ingrediencie 300 g polohrubej múky, 2 lyžičky prášku...

Špaldové palacinky

Ingrediencie 300 ml mlieka, 200 ml vody, 100 ml oleja,...

Orechovo - cícerový koláč

Ingrediencie 500 g sterilizovaného cíceru, 1 hrnček...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist