Paradajková omáčka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 22 Marec 2009 11:04

Ingrediencie

4 malé konzervy (140 g) paradajkového pretlaku, 0,5 l vody, 2 lyžice masti, 2 lyžice hladkej múky, 1 cibuľa, soľ, cukor

Postup

Na dno hrnca dáme roztopiť masť, vsypeme múku. Krátko premiešame a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, ktorú usmažíme do sklovita. Podlejeme vodou, necháme zovrieť a priamo v hrnci zmes rozhabarkujeme. Vlejeme paradajkové pretlaky, premiešame a varíme asi 20 minút. Mierne posolíme a podľa chuti osladíme cukrom. Podávame so zemiakovou kašou a uvareným hovädzím mäsom.

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Šľahaná bábovka s kefírom

Ingrediencie 400 g polohrubej múky, 1 prášok do...

Riteše

Ingrediencie cesto: 600 g polohrubej múky, 1/2 kocky...

Tvarohový koláč s mandarinkami

Ingrediencie cesto: 400 g polohrubej múky, 300 g...

Šunkové špirálky

Ingrediencie 1 lístové cesto, 200 g plátkovej šunky,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist