Paradajková omáčka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 22 Marec 2009 11:04

Ingrediencie

4 malé konzervy (140 g) paradajkového pretlaku, 0,5 l vody, 2 lyžice masti, 2 lyžice hladkej múky, 1 cibuľa, soľ, cukor

Postup

Na dno hrnca dáme roztopiť masť, vsypeme múku. Krátko premiešame a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, ktorú usmažíme do sklovita. Podlejeme vodou, necháme zovrieť a priamo v hrnci zmes rozhabarkujeme. Vlejeme paradajkové pretlaky, premiešame a varíme asi 20 minút. Mierne posolíme a podľa chuti osladíme cukrom. Podávame so zemiakovou kašou a uvareným hovädzím mäsom.

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablčník s kokosom

Ingrediencie 1,5 kg jabĺk, 5 lyžíc citrónovej...

Hrachová polievka s pestom

Ingrediencie 400 g mrazeného hrášku, pol citróna,...

Makové muffiny s marhuľami

Ingrediencie 150 g mletého maku, 250 ml mlieka, 150...

Karfiolové fašírky

Ingrediencie 1 karfiol, 2 strúčiky cesnaku, 1 cibuľu,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist