Paradajková omáčka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 22 Marec 2009 11:04

Ingrediencie

4 malé konzervy (140 g) paradajkového pretlaku, 0,5 l vody, 2 lyžice masti, 2 lyžice hladkej múky, 1 cibuľa, soľ, cukor

Postup

Na dno hrnca dáme roztopiť masť, vsypeme múku. Krátko premiešame a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, ktorú usmažíme do sklovita. Podlejeme vodou, necháme zovrieť a priamo v hrnci zmes rozhabarkujeme. Vlejeme paradajkové pretlaky, premiešame a varíme asi 20 minút. Mierne posolíme a podľa chuti osladíme cukrom. Podávame so zemiakovou kašou a uvareným hovädzím mäsom.

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Veterník na plechu

Ingrediencie cesto: 750 ml vody, 230 g masla, 230...

Jablková bábovka s likérom

Ingrediencie 2 jablká, 3 vajcia, 150 ml vaječného...

Mozzarellové pagáče

Ingrediencie 3 a 1/2 hrnčeka hladkej múky, 1 prášok...

Pšeno s udeným tofu

Ingrediencie 100 g pšena, 150 g udeného tofu, 1...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist