Paradajková omáčka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 22 Marec 2009 11:04

Ingrediencie

4 malé konzervy (140 g) paradajkového pretlaku, 0,5 l vody, 2 lyžice masti, 2 lyžice hladkej múky, 1 cibuľa, soľ, cukor

Postup

Na dno hrnca dáme roztopiť masť, vsypeme múku. Krátko premiešame a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, ktorú usmažíme do sklovita. Podlejeme vodou, necháme zovrieť a priamo v hrnci zmes rozhabarkujeme. Vlejeme paradajkové pretlaky, premiešame a varíme asi 20 minút. Mierne posolíme a podľa chuti osladíme cukrom. Podávame so zemiakovou kašou a uvareným hovädzím mäsom.

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Griliášové rezy

Ingrediencie 250 g kryštálového cukru, 250 g tuku...

Bábovka s veterníkovou chuťou

Ingrediencie 4 vajcia, 3 hrnčeky polohrubej múky,...

Brownies z červenej repy

Ingrediencie 500 g očistenej červenej repy, 100...

Tekvicový koláč ( PUMPKIN PIE )

Ingrediencie cesto: 250 g polohrubej múky, štipka...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist