Paradajková omáčka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 22 Marec 2009 11:04

Ingrediencie

4 malé konzervy (140 g) paradajkového pretlaku, 0,5 l vody, 2 lyžice masti, 2 lyžice hladkej múky, 1 cibuľa, soľ, cukor

Postup

Na dno hrnca dáme roztopiť masť, vsypeme múku. Krátko premiešame a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, ktorú usmažíme do sklovita. Podlejeme vodou, necháme zovrieť a priamo v hrnci zmes rozhabarkujeme. Vlejeme paradajkové pretlaky, premiešame a varíme asi 20 minút. Mierne posolíme a podľa chuti osladíme cukrom. Podávame so zemiakovou kašou a uvareným hovädzím mäsom.

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Čokoládové brownies

Ingrediencie 120 g špaldovej múky, 100 ml olivového...

Kávová roláda s mascarpone

Ingrediencie 6 vajec, 140 g cukru krupica, 80 g polohrubej...

Cestoviny s hlivou ustricovou

Ingrediencie 150 g uvarených cestovín, 50 ml oleja,...

Špargľa s cuketou a kuracím mäsom

Ingrediencie 800 g cukety, 1 balík špargle, soľ,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist