Paradajková omáčka PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 22 Marec 2009 11:04

Ingrediencie

4 malé konzervy (140 g) paradajkového pretlaku, 0,5 l vody, 2 lyžice masti, 2 lyžice hladkej múky, 1 cibuľa, soľ, cukor

Postup

Na dno hrnca dáme roztopiť masť, vsypeme múku. Krátko premiešame a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, ktorú usmažíme do sklovita. Podlejeme vodou, necháme zovrieť a priamo v hrnci zmes rozhabarkujeme. Vlejeme paradajkové pretlaky, premiešame a varíme asi 20 minút. Mierne posolíme a podľa chuti osladíme cukrom. Podávame so zemiakovou kašou a uvareným hovädzím mäsom.

 


 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Špaldové muffiny

Ingrediencie 2 hrnčeky špaldovej múky, 1 prášok...

Zdravý jablkový závin

Ingrediencie lístkové cesto, 5 jabĺk, sušené...

Batáty s karfiolom

Ingrediencie 500 g karfiolu, 400 g batáty, 2 cibule,...

Cviklový šalát so syrom

Ingrediencie 3 cvikly veľkosti grepu, 300 ml sterilizovaného...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist