Cesnaková majonéza PDF Tlačiť E-mail
Streda, 31 August 2011 08:25

Ingrediencie

1 žĺtok, 1 lyžica ostrej horčice, 3 strúčiky cesnaku, po štipke soli a pepru, olej

Postup

Do misky vložíme žĺtok, horčicu, rozmačkaný cesnak, osolíme a opepríme. Ručným šľahačom ušľaháme do peny. Potom za stáleho šľahania po malých troškách prilievame olej, až sa hmota zväčší a zhustne.

Podávame k francúzskemu rybiemu nákypu alebo k mäsovým minutkám.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi

Ingrediencie zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej...

Štedrá kysnutá bábovka

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 250 ml...

Slimáky s nutellou

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 žĺtok, štipka soli,...

Zapekané špagety

Ingrediencie 600 g špagiet, 1 kg hovädzieho mletého...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist