Broskyňové zmrzlinky PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 25 Júl 2019 19:01

Ingrediencie

250 ml smotany na šľahanie, 1 broskyňový kompót, 1 vanilkový cukor

Postup

3 polky broskýň rozpučíme vidličkou na kašu. Smotanu ušľaháme s cukrom dotuha.

Vmiešame do nej rozpučené broskyne, 2 lyžice šťavy z kompótu a hmotou naplníme formy.

Uložíme do mraziaku po vyklopení ozdobíme.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Fešácky tvarohový koláč

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky hladkej múky, 1 prášok...

Česnekáče

Ingrediencie cesto: 500 ml mlieka, 42 droždia, 1...

Korenené pagáče

Ingrediencie 200 g špaldovej hladkej múky, 500 g...

Strúhaný gaštanový koláč

Ingrediencie cesto: 420 g polohrubej múky, 200 g...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist