Ananásový kvietok PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 06 Január 2013 16:16

Ingrediencie

1 lístkové cesto, 1 konzerva ananás - kolieska, 1 vajíčko, kandizované ovocie

Postup

Rozmrazené lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske a nakrájame pásiky dlhšie, ako je koliesko ananásu. Ananás scedíme. Vždy tri pásiky cesta dáme cez seba, na pásiky dáme koliesko ananásu a prúžok  preložíme do stredu ananásu. Uprostred jemne zatlačíme. Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným vajíčkom a do stredu položíme ľubovoľné kandizované ovocie (ja som použila čerešne). Pečieme pri teplote 190 stupňov dozlatista.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi

Ingrediencie zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej...

Štedrá kysnutá bábovka

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 250 ml...

Slimáky s nutellou

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 žĺtok, štipka soli,...

Zapekané špagety

Ingrediencie 600 g špagiet, 1 kg hovädzieho mletého...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist