Kefírová bublanina PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 29 Júl 2019 07:15

Ingrediencie

2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kefírového mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 1/2 hrnčeka cukru krupica, 1 kypriaci prášok, 2 vajcia

ovocie podľa chuti

Postup

Do misky vložíme všetky suroviny a dôkladne vyšľaháme. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.

Na vrch cesta rovnomerne rozložíme ovocie a pečieme pri teplote 180 stupňov. Skúšame špajlou.

Po vychladnutí bublaninu pocukrujeme.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Fešácky tvarohový koláč

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky hladkej múky, 1 prášok...

Česnekáče

Ingrediencie cesto: 500 ml mlieka, 42 droždia, 1...

Korenené pagáče

Ingrediencie 200 g špaldovej hladkej múky, 500 g...

Strúhaný gaštanový koláč

Ingrediencie cesto: 420 g polohrubej múky, 200 g...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist