Koláč hrk - hrk ananás |
![]() |
![]() |
![]() |
Nedeľa, 17 Marec 2013 19:02 |
Ingrediencie cesto: 1,5 hrnčeka polohrubej múky, 1 hrnček cukru krupica, 0,5 hrnčeka oleja, 0,75 hrnčeka mlieka, 2 vajcia, 2 lyžice kakaového prášku, 1 prášok do pečiva krém: 500 ml smotany na šľahanie, 1 plechovka ananásového kompótu kúsky, 2 sáčky pudingu bez varenia Créme Olé vanilkový na ozdobu: strúhaná čokoláda Postup Suroviny na cesto zmiešame v miske a rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Upečieme pri teplote 200 stupňov cca 12 minút. Do nádoby s dobre tiesniacim viečkom nalejeme kompót aj so šťavou, pridáme smotanu, pudingový prášok a dobre uzavrieme ( pokiaľ je ananás veľký narežeme ho na menšie kúsky). Zavretú nádobu párkrát zahrkáme, až pocítime, že krém je v nádobe tuhý. Vychladnutý korpus potrieme krémom a posypeme strúhanou čokoládou. Necháme v chlade stuhnúť. zdroj:www.mamincinyrecepty.cz
|