Diétne sucháre PDF Tlačiť E-mail
Piatok, 23 Október 2009 15:44

Ingrediencie

200 ml nízkotučného mlieka, 100 ml vody, 30 g rozpusteného masla, 1 lyžička soli, 500 g hladkej múky, 20 g čerstvého droždia, 1 lyžička medu

Postup

Suroviny vložíme v uvedenom poradí do pekárne a zapneme program SPRINT. Hotový bochník vložíme do utierky a na mriežke necháme vychladnúť. Na druhý deň ho nakrájame na 1 cm plátky, rozložíme na plech a sušíme v rúre pri teplote 140 stupňov 45 minút. Skladujeme v uzavretej nádobe.

zdroj:www.mamincinyrecepty.cz

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist