Vianočka z pekárne PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 11 Marec 2013 13:07

Ingrediencie

60 g rozpustenej Hery, 5 lyžíc oleja, 2 žĺtky, 200 ml mlieka, 80 g cukru, 1/2 lyžičky soli, postrúhaná kôra z jedného citróna, 470 g hladkej múky, 20 g čerstvého droždia, hrsť hrozienok, hrsť mandľových lupienkov

Postup

Suroviny vložíme do pekárne v uvedenom poradí. Zapneme program KLASIC - kôrka stredná - veľkosť 2. Hrozienka a mandle vložíme až po zvukovom signále.

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cícerové fašírky (Falafel)

Ingrediencie 1 hrnček cíceru, 1 cibuľa, 2 strúčiky...

Jablkové šišky s mrkvou

Ingrediencie 1 väčšie jablko, 50 g mrkvy, 1 hrnček...

Tekvicový kompót s ananásom

Ingrediencie 4 kg tekvica, 75 g citrodeko, 1,2 kg...

Šarišský jablkový koláč

Ingrediencie 4 veľké jablká, 1/2 hrnčeka nasekaných...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist