Cestoviny s kalerábom PDF Tlačiť E-mail
Utorok, 18 Február 2014 08:58

Ingrediencie

300 g ľubovoľných cestovín, 2 mladé kaleráby, soľ, mleté čierne korenie, cibuľa, olej

Postup

Cestoviny odvaríme v slanej vode klasickým spôsobom. Medzitým nahrubo nastrúhame očistený kaleráb. Na oleji osmažíme na malé kocky nakrájanú cibuľu, pridáme kaleráb, osolíme, okoreníme a spolu všetko orestujeme. Zalejeme cca 100 ml vody a necháme prejsť varom, a keď sa voda odparí zmiešame s uvarenými cestovinami.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi

Ingrediencie zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej...

Štedrá kysnutá bábovka

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 250 ml...

Slimáky s nutellou

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 žĺtok, štipka soli,...

Zapekané špagety

Ingrediencie 600 g špagiet, 1 kg hovädzieho mletého...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist