Paradajková tarhoňa s mäsom |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota, 21 Júl 2012 07:16 |
Ingrediencie 500 g tarhone, 500 g kuracieho mäsa, 1 malá plechovka paradajkového pretlaku, 1 veľká cibuľa, mleté čierne korenie, sušená bazalka, soľ, olej, cca 1,5 hrnčeka horúcej vody Postup Na troške rozpáleného oleja osmažíme na malé kocky nakrájanú cibuľu. Pridáme na menšie kúsky narezané mäso a za častého miešania opečieme dozlatista. Pokiaľ mäso pustí šťavu, necháme ju odpariť. Potom prisypeme tarhoňu a za stáleho miešania ju osmažíme dozlatista. Potom prisypeme korenie, soľ, pretlak, premiešame a zalejeme vodou. Dusíme pod pokrievkou na najmenšom plameni za občasného miešania cca 30 minút. Potom vypneme a necháme ešte cca 20 minút postáť. zdroj:www.mamincinyrecepty.cz
|
Vyhľadávanie
Novinky
Jablkový koláč s grilážou
Ingrediencie
cesto: 200 g hladkej múky, 150 g polohrubej...
Jarkine krehké rohlíčky
Ingrediencie
cesto: 500 g hladkej múky, štipka soli,...
Špaldové buchty
Ingrediencie
500 g špaldovej múky hladkej, 30 g...
Celozrnný semiačkový chlebík
Ingrediencie
400 ml pitnej vody, 1 tabletka celaskonu...