Bravčový stroganov PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:02

Ingrediencie

2 kg bravčového pliecka, 2 cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, 300 g sladkého kečupu, 250 ml tatárskej omáčky

Postup

Na oleji osmažíme cibuľu nakrájanú na malé kocky, pridáme na rezance nakrájané mäso, posolíme, poperíme, premiešame a na miernom plameni dusíme pod pokrievkou, pokiaľ mäso nezmäkne. Vlejeme kečup, tatársku omáčku, premiešame, necháme zovrieť a hneď odstavíme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Penne so syrovou omáčkou

Ingrediencie 400 g cestovín penne, 1 cibuľu, 1 strúčik...

Fazuľová pomazánka

Ingrediencie 400 g plechovka červenej fazule, kúsok...

Bryndzové koláče

Ingrediencie cesto: 300 ml mlieka, 40 g droždie čerstvé,...

Pečené syrové karbonátky

Ingrediencie 800 g mletého mäsa, 2 staršie rohlíky,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist