Bravčový stroganov PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:02

Ingrediencie

2 kg bravčového pliecka, 2 cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, 300 g sladkého kečupu, 250 ml tatárskej omáčky

Postup

Na oleji osmažíme cibuľu nakrájanú na malé kocky, pridáme na rezance nakrájané mäso, posolíme, poperíme, premiešame a na miernom plameni dusíme pod pokrievkou, pokiaľ mäso nezmäkne. Vlejeme kečup, tatársku omáčku, premiešame, necháme zovrieť a hneď odstavíme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Kokosový dezert

Ingrediencie korpus: 2 balíčky kakaových sušienok...

Marhuľová bublanina s mrveničkou

Ingrediencie 500 g polohrubej múky, 400 g práškového...

Orechové koláčiky

Ingrediencie 300 g polohrubej múky, 2 lyžičky prášku...

Špaldové palacinky

Ingrediencie 300 ml mlieka, 200 ml vody, 100 ml oleja,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist