Bravčový stroganov PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:02

Ingrediencie

2 kg bravčového pliecka, 2 cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, 300 g sladkého kečupu, 250 ml tatárskej omáčky

Postup

Na oleji osmažíme cibuľu nakrájanú na malé kocky, pridáme na rezance nakrájané mäso, posolíme, poperíme, premiešame a na miernom plameni dusíme pod pokrievkou, pokiaľ mäso nezmäkne. Vlejeme kečup, tatársku omáčku, premiešame, necháme zovrieť a hneď odstavíme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Špaldové muffiny

Ingrediencie 2 hrnčeky špaldovej múky, 1 prášok...

Zdravý jablkový závin

Ingrediencie lístkové cesto, 5 jabĺk, sušené...

Batáty s karfiolom

Ingrediencie 500 g karfiolu, 400 g batáty, 2 cibule,...

Cviklový šalát so syrom

Ingrediencie 3 cvikly veľkosti grepu, 300 ml sterilizovaného...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist