Bravčový stroganov PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:02

Ingrediencie

2 kg bravčového pliecka, 2 cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, 300 g sladkého kečupu, 250 ml tatárskej omáčky

Postup

Na oleji osmažíme cibuľu nakrájanú na malé kocky, pridáme na rezance nakrájané mäso, posolíme, poperíme, premiešame a na miernom plameni dusíme pod pokrievkou, pokiaľ mäso nezmäkne. Vlejeme kečup, tatársku omáčku, premiešame, necháme zovrieť a hneď odstavíme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Cviklová nátierka

Ingrediencie 200 g cvikly, 180 g nátierkového masla,...

Zasklená ovocná bublanina

Ingrediencie 350 g polohrubej múky, 150 g práškového...

Šunkové pagáče

Ingrediencie 200 g údenej šunky, 500 g hladkej múky,...

Tvarohový zákusok s marhuľami

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist