Bravčový stroganov PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:02

Ingrediencie

2 kg bravčového pliecka, 2 cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, 300 g sladkého kečupu, 250 ml tatárskej omáčky

Postup

Na oleji osmažíme cibuľu nakrájanú na malé kocky, pridáme na rezance nakrájané mäso, posolíme, poperíme, premiešame a na miernom plameni dusíme pod pokrievkou, pokiaľ mäso nezmäkne. Vlejeme kečup, tatársku omáčku, premiešame, necháme zovrieť a hneď odstavíme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Veterník na plechu

Ingrediencie cesto: 750 ml vody, 230 g masla, 230...

Jablková bábovka s likérom

Ingrediencie 2 jablká, 3 vajcia, 150 ml vaječného...

Mozzarellové pagáče

Ingrediencie 3 a 1/2 hrnčeka hladkej múky, 1 prášok...

Pšeno s udeným tofu

Ingrediencie 100 g pšena, 150 g udeného tofu, 1...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist