Bravčový stroganov PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:02

Ingrediencie

2 kg bravčového pliecka, 2 cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, 300 g sladkého kečupu, 250 ml tatárskej omáčky

Postup

Na oleji osmažíme cibuľu nakrájanú na malé kocky, pridáme na rezance nakrájané mäso, posolíme, poperíme, premiešame a na miernom plameni dusíme pod pokrievkou, pokiaľ mäso nezmäkne. Vlejeme kečup, tatársku omáčku, premiešame, necháme zovrieť a hneď odstavíme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Jablčník s kokosom

Ingrediencie 1,5 kg jabĺk, 5 lyžíc citrónovej...

Hrachová polievka s pestom

Ingrediencie 400 g mrazeného hrášku, pol citróna,...

Makové muffiny s marhuľami

Ingrediencie 150 g mletého maku, 250 ml mlieka, 150...

Karfiolové fašírky

Ingrediencie 1 karfiol, 2 strúčiky cesnaku, 1 cibuľu,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist