Bravčový stroganov PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:02

Ingrediencie

2 kg bravčového pliecka, 2 cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, 300 g sladkého kečupu, 250 ml tatárskej omáčky

Postup

Na oleji osmažíme cibuľu nakrájanú na malé kocky, pridáme na rezance nakrájané mäso, posolíme, poperíme, premiešame a na miernom plameni dusíme pod pokrievkou, pokiaľ mäso nezmäkne. Vlejeme kečup, tatársku omáčku, premiešame, necháme zovrieť a hneď odstavíme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Šľahaná bábovka s kefírom

Ingrediencie 400 g polohrubej múky, 1 prášok do...

Riteše

Ingrediencie cesto: 600 g polohrubej múky, 1/2 kocky...

Tvarohový koláč s mandarinkami

Ingrediencie cesto: 400 g polohrubej múky, 300 g...

Šunkové špirálky

Ingrediencie 1 lístové cesto, 200 g plátkovej šunky,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist