Bravčový stroganov PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:02

Ingrediencie

2 kg bravčového pliecka, 2 cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, 300 g sladkého kečupu, 250 ml tatárskej omáčky

Postup

Na oleji osmažíme cibuľu nakrájanú na malé kocky, pridáme na rezance nakrájané mäso, posolíme, poperíme, premiešame a na miernom plameni dusíme pod pokrievkou, pokiaľ mäso nezmäkne. Vlejeme kečup, tatársku omáčku, premiešame, necháme zovrieť a hneď odstavíme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Hrnčekový koláč s mrveničkou

Ingrediencie 3 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček...

Sekaná s kečupom

Ingrediencie 1 kg mletého bravčového pliecka, 2...

Cheesecake z lučiny

Ingrediencie cesto: 200 g sušienok ( Be - Be, Indiánky...

Kalerábovo - chlebové placky

Ingrediencie 3 kaleráby, 1/2 nakrájaného chleba,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist