Bravčový stroganov PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:02

Ingrediencie

2 kg bravčového pliecka, 2 cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, 300 g sladkého kečupu, 250 ml tatárskej omáčky

Postup

Na oleji osmažíme cibuľu nakrájanú na malé kocky, pridáme na rezance nakrájané mäso, posolíme, poperíme, premiešame a na miernom plameni dusíme pod pokrievkou, pokiaľ mäso nezmäkne. Vlejeme kečup, tatársku omáčku, premiešame, necháme zovrieť a hneď odstavíme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Bábovka s veterníkovou chuťou

Ingrediencie 4 vajcia, 3 hrnčeky polohrubej múky,...

Brownies z červenej repy

Ingrediencie 500 g očistenej červenej repy, 100...

Tekvicový koláč ( PUMPKIN PIE )

Ingrediencie cesto: 250 g polohrubej múky, štipka...

Voňavé rezne

Ingrediencie 1 kg bravčové karé, 150 g plátkového...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist