Bravčový stroganov PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 12 Február 2009 14:02

Ingrediencie

2 kg bravčového pliecka, 2 cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, 300 g sladkého kečupu, 250 ml tatárskej omáčky

Postup

Na oleji osmažíme cibuľu nakrájanú na malé kocky, pridáme na rezance nakrájané mäso, posolíme, poperíme, premiešame a na miernom plameni dusíme pod pokrievkou, pokiaľ mäso nezmäkne. Vlejeme kečup, tatársku omáčku, premiešame, necháme zovrieť a hneď odstavíme.

 

 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Medový závin s jablkami

Ingrediencie cesto: 100 g medu, 50 ml smotany na šľahanie,...

Mrkvový perník

Ingrediencie 3 hrnčeky polohrubej múky, 1,5 hrnčeka...

Cuketová - kešu nátierka

Ingrediencie 400 g cukety, 8 strúčikov cesnaku,...

Štólové kopčeky

Ingrediencie cesto: 125 g hrozienok, 2 lyžice rumu,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist