Kapusta s mäsom na pive PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 05 Február 2012 14:51

Ingrediencie

1 hlávka  kapusty, 250 g bravčového mäsa, 200 g údeného mäsa, 1 údenú klobásu, 1 cibuľu, mleté čierne korenie, soľ, 1 lyžica sójovej omáčky, 1/2 fľašky kečupu, 4 lyžice plnotučnej horčice, 500 ml piva

Postup

Kapustu a cibuľu nakrájame a navrstvíme ju na pekáč. Na kocky nakrájame mäso, údené mäso a klobásu, ktoré rozložíme na kapustu. Osolíme, okoreníme, pridáme sójovú omáčku, kečup, horčicu a všetko dôkladne premiešame. Nakoniec celý pekáč polejeme pivom. Prikryjeme alobalom a vložíme do rúry vyhriatej na 200 stupňov na hodinu. Potom alobal zložíme a dopečieme cca 30 minút. Podávame so zemiakovou kašou alebo chlebom.

zdroj:www.mimibazar.sk

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Buchta s mandlami

Ingrediencie 200 ml mlieka, 150 g rozpustenej Hery,...

Syrové halušky

Ingrediencie halušky: 700 g očistených zemiakov,...

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist