Krkovička v kapuste PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 13 Február 2011 11:10

Ingrediencie

4 hrubšie rezne z krkovičky, 500 g kyslej kapusty, 100 g slaniny, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 bobkový list, 1 zemiak, 250 g kyslej smotany, mleté čierne korenie, soľ, olej

Postup

Rezne naklepeme, osolíme a narýchlo opečieme na oleji z obidvoch strán. Mäso vyberieme a držíme v teple. Vo výpeku z rezňov opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a malé kocky slaniny. Pridáme pretlačený cesnak, kapustu, bobkový list, korenie a dusíme. Keď je kapusta mäkká, zahustíme ju postrúhaným surovým zemiakom. Rezne poukladáme na vymastený plech, na každý dáme kôpku kapusty a lyžicu kyslej smotany. Zapečieme pri teplote 190 stupňov.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Buchta s mandlami

Ingrediencie 200 ml mlieka, 150 g rozpustenej Hery,...

Syrové halušky

Ingrediencie halušky: 700 g očistených zemiakov,...

Perníková bábovka s orechami

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Sanquikový rez

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist