Farárske rezne PDF Tlačiť E-mail
Nedeľa, 23 Január 2011 12:50

Ingrediencie

6 rezňov z bravčového karé, 200 g údeného strúhaného syra, 1 smotana na varenie, 3 cibule, 3 lyžice plnotučnej horčice, 1 lyžica hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, olej

Postup

Mäso vyklepeme, osolíme, okoreníme. Z jednej strany mäso posypeme múkou a pomúčenou stranou ich ukladáme do jemne vymasteného pekáča. Mäso potrieme horčicou, naukladáme očistenú a na kolieska nakrájanú cibuľu, posypeme strúhaným syrom a zalejeme smotanou. Pekáč prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 200 stupňov asi 30 minút. Potom alobal zložíme a dopečieme dozlatista.

 

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Paradajková bábovka

Ingrediencie 100 g hladkej múky, 100 g špaldovej...

Perník z pekárne

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja,...

Banánová bábovka s čokoládou

Ingrediencie 4 banány, 350 g polohrubej múky, 250...

Cuketové placky na plechu

Ingrediencie 2 cukety, 2 vajcia, 150 g tvrdého syra,...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist