Perníková bábovka s orechami PDF Tlačiť E-mail
Streda, 01 Máj 2019 13:34

Ingrediencie

250 ml mlieka, 1 vajce, 10 lyžíc oleja, 250 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 lyžica kakaa, 400 g polohrubej múky, 1 kypriaci prášok do perníka, hrsť lieskových orieškov, hrozienka, 50 g nasekanej čokolády

Postup

V miske zmiešame múku s cukrami, kakao, kypriaci prášok. Postupne pridáme mlieko, olej, vajíčko dôkladne vymiešame.

Nakoniec zamiešame oriešky, hrozienka a čokoládu. Cesto nalejeme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy.

Pečieme pri teplote 180 stupňov cca hodinu. Skúšame špajlou.

 


 

Vyhľadávanie

Novinky

Fešácky tvarohový koláč

Ingrediencie cesto: 2 hrnčeky hladkej múky, 1 prášok...

Česnekáče

Ingrediencie cesto: 500 ml mlieka, 42 droždia, 1...

Korenené pagáče

Ingrediencie 200 g špaldovej hladkej múky, 500 g...

Strúhaný gaštanový koláč

Ingrediencie cesto: 420 g polohrubej múky, 200 g...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist