Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi PDF Tlačiť E-mail
Pondelok, 23 Marec 2020 08:29

Ingrediencie

zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej smotany, 100 ml vody, 1 cibuľa, mleté čierne korenie, soľ, citrónová šťava, med

Postup

Na osolenom olivovom oleji si osmažíme dozlata nakrájanú cibuľu. Do panvice vlejeme sójovú smotanu zmiešanú s vodou a chvíľu za stále miešania povaríme.

Kôpor opláchneme, nasekáme najemno a pridáme do omáčky. Dochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a podľa chuti medom.

Podávame s opekanými zemiakmi.

zdroj: Antónia Mačingová


 

Vyhľadávanie

Novinky

Celozrnný pšeničný bochník

Ingrediencie 400 ml vody, 1 rozdrvená tableta celaskonu...

Perník s brusnicami

Ingrediencie 100 ml oleja, 400 g hladkej múky, 300...

Rýchly pšenično - ražný chlieb

Ingrediencie 175 ml mlieka, 175 ml vody, 2,5 lyžičky...

Dukátové buchtičky

Ingrediencie cesto: 250 ml mlieka, štipka soli, 6...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist