Šalát z čiernej reďkvi PDF Tlačiť E-mail
Štvrtok, 29 Október 2009 14:48

Ingrediencie

500 g očistenej čiernej reďkvi, 200 ml octu, 200 ml studenej vody, 3 lyžičky soli

Postup

Reďkev na jemno nastrúhame, pridáme ocot, vodu, soľ a dôkladne premiešame. Necháme v chlade odstáť v uzatvorenej fľaši. 

 


 

 

Vyhľadávanie

Novinky

Kôprová omáčka s pečenými zemiakmi

Ingrediencie zväzok čerstvého kôpru, 200 ml sójovej...

Štedrá kysnutá bábovka

Ingrediencie cesto: 500 g polohrubej múky, 250 ml...

Slimáky s nutellou

Ingrediencie 250 ml mlieka, 1 žĺtok, štipka soli,...

Zapekané špagety

Ingrediencie 600 g špagiet, 1 kg hovädzieho mletého...

module by Inspiration

Návštevnosť

TOPlist